QUI SOM

ACAD, Associació de Centres d’Atenció a la Dependència de Catalunya, som la patronal que representa a Centres de Dia, Residències, Serveis d’Atenció Domiciliària, Apartaments tutelats i altres equipaments d’atenció a la dependència.

ACAD som tots els socis i sòcies que en formem part. Ens posicionem a favor de la promoció del benestar de la gent gran i de les persones dependents basant-nos en la qualitat dels serveis prestats a través de les nostres entitats associades.

ACAD és una associació sense ànim de lucre que neix amb un esperit de diàleg amb l’Administració, de negociació transparent, amb l’interès d’arribar a acords construïts conjuntament amb la Generalitat de Catalunya i els centres d’atenció a la dependència, partint de les necessitats reals del sector, una economia sostenible, els drets fonamentals dels usuaris i usuàries, i els treballadors i treballadores.

Consolidada actualment com la primera patronal de Centres de Dia amb espai propi, treballem per ajudar les entitats associades en el seu dia a dia.

El posicionament estratègic d’ACAD es centra en que l’atenció a l’associat sigui propera, àgil i efectiva. Permeable a les idees i aportacions de valor que fan les entitats associades. I amb una especial consideració a la formació real que necessita el sector.

Els nostres ESTATUTS