Col·laboradors

REPSOL ofereix gas liquat del petroli (GLP). REPSOL ofereix un 53% de descompte als socis d’ACAD.

La seva missió és cuidar de la salut laboral de les persones de forma responsable, reduint els seus riscos laborals.

Assessoria jurídica i consultora especialitzada en el nostre sector. És l’assessor jurídic d’ACAD.

UMAS és una asseguradora especialitzada en el sector residencial i de centres de dia, oferint els preus més econòmics del mercat, amb àmplies cobertures.

Oferim solucions financeres per a usuaris de residència que poguessin tenir tensions de tresoreria per al pagament d’aquest tipus de serveis.

Empresa de subministrament de productes sanitaris, ortopèdics i d’higiene personal. 10% de descompte per a socis d’ACAD.

Empresa de neteja i manteniment general. Control exhaustiu de la qualitat.

Empresa de neteja i manteniment general. Control de plagues i plans d’higiene gratuïts per a socis d’ACAD. 

Ofereix serveis de perruqueria, estètica, barberia i podologia en residencies i centres de dia.

Especialistes en seguretat: Videovigilància i Biometria, Cardioprotecció – DEA. Com a proposta de “Benvinguda” oferim un 20% de descompte en totes les nostres solucions.

Oferim un servei per finançar el cost d’una plaça residencial. Amb el nostre programa els residents i els seus familiars mantenen sempre la propietat dels seus habitatges i els seus estalvis.

Sistemes inalàmbrics de trucada pacient – infermeria, control d’errants i sistemes domòtics al sector sociosanitari. Centrals telefòniques. Descomptes per a socis d’ACAD.

Gestionem cuines in situ: Servei de cuina i alimentació, assessorament dietètic i servei de neteja. Descompte extra per a socis d’ACAD

Software per centres d’atenció a la dependència. Inclou un complert conjunt d’eines centrades en l’atenció i la informació sobre la persona i dissenyada per millorar l’atenció als residents i la rendibilitat de la pràctica assistencial.

Arcasa apetito ofereix un nou model de gestió del servei d’alimentació que s’ajusta a les necessitats reals de la seva residència o centre de dia, sense renunciar a la millor qualitat de producte i servei.  Descompte especials per a socis d’ACAD. 

Productes de neteja i desinfecció a través l’exclusiva utilització d’ozó per tota mena de superfícies i bugada. Important estalvi econòmic i contribució  a la cura del medi ambient. Prova gratuïta de bugada i superfícies de dues setmanes.

Empresa familiar des de 1949. Oferim una solució d’aprovisionament que combina el servei de proveïdor integral amb l’assessorament tècnic. Equip professional altament compromès.

 

Empresa funerària líder del sector, amb més de 300 anys d’història, formada per professionals qualificats i modernes instal•lacions per oferir el millor servei. Avantatges econòmiques i de servei per a socis d’ACAD.

Ens complau poder posar la nostra tecnologia de desinfecció de l’Aire Indoor al servei dels socis d’ ACAD per la millora de la qualitat de l’aire i la seguratat sanitària dels centres.

Consultoria jurídica a nivell nacional especialitzada en normatives legals que pretén incorporar una política de consultoria de qualitat. Li oferim el servei de Protecció de Dades amb fins un 60 % de descompte.

Empresa destinada a l’alimentació natural, artesana, equilibrada i saludable en el sector geriàtric, on la qualitat dels serveis són els nostres principals ingredients.

Especialistes en gestionar el servei de cuina a Residències i Centres de gent gran.