Col·laboradors

REPSOL ofereix gas liquat del petroli (GLP). REPSOL ofereix un 53% de descompte als socis d’ACAD.

La seva missió és cuidar de la salut laboral de les persones de forma responsable, reduint els seus riscos laborals.

UMAS és una asseguradora especialitzada en el sector residencial i de centres de dia, oferint els preus més econòmics del mercat, amb àmplies cobertures.

Oferim un servei per finançar el cost d’una plaça residencial. Amb el nostre programa els residents i els seus familiars mantenen sempre la propietat dels seus habitatges i els seus estalvis.

Empresa de neteja i manteniment general. Control exhaustiu de la qualitat.

Empresa de neteja i manteniment general. Control de plagues i plans d’higiene gratuïts per a socis d’ACAD.

Especialistes en seguretat: Videovigilància i Biometria, Cardioprotecció – DEA. Com a proposta de “Benvinguda” oferim un 20% de descompte en totes les nostres solucions.

Empresa funerària líder del sector, amb més de 300 anys d’història, formada per professionals qualificats i modernes instal•lacions per oferir el millor servei. Avantatges econòmiques i de servei per a socis d’ACAD.

Software de gestió integral per residències, centres de dia i sociosanitaris. Al núvol i sempre actualitzada, la solució aegerusNG facilita l’optimització dels processos assistencials dels centres i l’atenció als residents. Personalitzable, de fàcil ús i la posada en marxa en menys d’un mes!

Apetito Arqués ofereix un nou model de gestió del servei d’alimentació que s’ajusta a les necessitats reals de la seva residència o centre de dia, sense renunciar a la millor qualitat de producte i servei.  Descompte especials per a socis d’ACAD. 

Especialistes en gestionar el servei de cuina a Residències i Centres de gent gran.

 

GdR (Gestió de Residències) és un software de gestió de residències geriàtriques pel sector de la dependència. Aconsegueix que el teu personal sigui més eficaç i efectiu facilitant el control de la teva residència.

Consultoria jurídica a nivell nacional especialitzada en normatives legals que pretén incorporar una política de consultoria de qualitat. Li oferim el servei de Protecció de Dades amb fins un 60 % de descompte.

Oferim un nou servei dissenyat especialmente per ajudar als nostres clients a la cura i manteniment dels seus aparells d’ajudes,així com de les seves instal.lacions.

Tucan IT diseño web Barcelona

Pàgines web, comerç electrònic, SEO i disseny gràfic (logotips, imatge corporativa, fullets, catàlegs, anuncis …) Impressió offset i digital.

NHT

ResiPlus®, és un software de gestió pel sector de la dependència. És una solució flexible, senzilla i intuïtiva que permet als professionals del centre reduir el temps dedicat a les tasques de registre, control, comunicació i coordinació amb l’equip. Comptem amb personal altament qualificat que l’acompanyarà en el procés d’implantació i posteriorment en el seu ús diari. Integra amb altres solucions del sector, permeten treballar de forma centralitzada, optimitzant temps i inversió realitzada.

Empresa dedicada a la fabricació i dispensació d’articles ortopèdics i subministrament d’equipament sanitari i mobiliari clínic. Descomptes especials per als socis d’ACAD.

Software de gestió pels centres del sector de la dependència. És una plataforma moderna, àgil, intuïtiva, gràfica i mòbil que us ajudarà a ser més eficients internament, disposar d’una visió personalitzada de cadascun dels vostres residents i poder connectar també amb les famílies (amb informació, correus i fotografies). És configurable pels vostres processos i us ajudem amb la posada en marxa de la solució. Enregistreu el que us passa al moment, tant sigui dels residents, objectes (com neveres, vehicles, etc.) o registre laboral dels treballadors. Deixa’t sorprendre i demana’ns una demo. Descompte especial pels associats d’ACAD.

Geseme

A Geseme entenem la importància de protegir el teu equip. Com a Servei de Prevenció Acreditat i consultors en Seguretat i Salut Laboral, ampliem el nostre expertise amb la Gestió Integral de l’Absentisme i el Benestar Corporatiu.Totes les nostres àrees i professionals comparteixen una visió: cuidar els que treballen a les empreses. La qualitat és la nostra essència per garantir que cada empleat arribi sa a casa i es senti bé en la seva feina diària.

NHT

Oferim solucions híbrides (producte y servei) que permeten garantitzar ambients biosaludables y desinfectats, reduïnt el consum de recursos (química, aigua, energía, etc.), la contaminació y  l’impacte medioambiental del nostres clients”

Rehatrans és líder en el sector del transport per a persones amb mobilitat reduïda. Estan homologats per les principals marques (Mercedes Benz, Volkswagen, Ford, Renault, Nissan, Stellantis) i treballen diàriament amb empreses del sector sociosanitari, sent el proveïdor de confiança en tot allò relacionat amb el transport de la gent gran en centres de dia i residències.

Empresa distribuïdora de material d’un sol ús per a hostaleria i col·lectivitats. Agrupem producte químic i enzimàtic, cel·luloses, parament de taula, articles de neteja, bosses d’escombraries, etc. Persona de contacte Josep Lluís Rebull. (col.lectivitats@rmdistribucions.com)

VITALY  operador líder al sector de la Prevenció de Riscos Laborals. especialitzada.en el desenvolupament de serveis i productes que milloren el benestar dels treballadors.
La nostra tasca diària té una orientació social clara; a través de la prevenció i la promoció de la salut a la feina, garantim la salut i millorem la qualitat de vida de les Persones.
Potencien el valor de les nostres persones per generar valor als nostres Clients.