Col·laboradors

REPSOL ofereix gas liquat del petroli (GLP). REPSOL ofereix un 53% de descompte als socis d’ACAD.

La seva missió és cuidar de la salut laboral de les persones de forma responsable, reduint els seus riscos laborals.

UMAS és una asseguradora especialitzada en el sector residencial i de centres de dia, oferint els preus més econòmics del mercat, amb àmplies cobertures.

Oferim un servei per finançar el cost d’una plaça residencial. Amb el nostre programa els residents i els seus familiars mantenen sempre la propietat dels seus habitatges i els seus estalvis.

Empresa de neteja i manteniment general. Control exhaustiu de la qualitat.

Empresa de neteja i manteniment general. Control de plagues i plans d’higiene gratuïts per a socis d’ACAD.

Ofereix serveis de perruqueria, estètica, barberia i podologia en residencies i centres de dia.

Especialistes en seguretat: Videovigilància i Biometria, Cardioprotecció – DEA. Com a proposta de “Benvinguda” oferim un 20% de descompte en totes les nostres solucions.

Empresa funerària líder del sector, amb més de 300 anys d’història, formada per professionals qualificats i modernes instal•lacions per oferir el millor servei. Avantatges econòmiques i de servei per a socis d’ACAD.

Sistemes inalàmbrics de trucada pacient – infermeria, control d’errants i sistemes domòtics al sector sociosanitari. Centrals telefòniques. Descomptes per a socis d’ACAD.

Software de gestió integral per residències, centres de dia i sociosanitaris. Al núvol i sempre actualitzada, la solució aegerusNG facilita l’optimització dels processos assistencials dels centres i l’atenció als residents. Personalitzable, de fàcil ús i la posada en marxa en menys d’un mes!

Apetito Arqués ofereix un nou model de gestió del servei d’alimentació que s’ajusta a les necessitats reals de la seva residència o centre de dia, sense renunciar a la millor qualitat de producte i servei.  Descompte especials per a socis d’ACAD. 

Especialistes en gestionar el servei de cuina a Residències i Centres de gent gran.

 

Medicip Health

A Medicip Health som especialistes en sistemes de comunicació i TIC per a proveir al teu centre de la millor i més avançada tecnologia per a la seva transformació digital. Avaluem la solució que millor s’adapti a les teves necessitats i objectius, acompanyant en tot el teu projecte des de consultoria i planificació, fins instal·lació i suport tècnic.

GdR (Gestió de Residències) és un software de gestió de residències geriàtriques pel sector de la dependència. Aconsegueix que el teu personal sigui més eficaç i efectiu facilitant el control de la teva residència.

Consultoria jurídica a nivell nacional especialitzada en normatives legals que pretén incorporar una política de consultoria de qualitat. Li oferim el servei de Protecció de Dades amb fins un 60 % de descompte.

NHT

Empresa d’equipament i mobiliari geriàtric amb àmplia experiència en el sector sociosanitari. Producte dissenyat i fabricat per residències i centres de día segons la normativa vigent amb excel.lent relació qualitat-preu. Possibilitat de fer equipament integral amb desplaçament al centre. Persona de contacte Noel ( 626.84.30.14)

Empresa de subministrament de productes sanitaris, ortopèdics i d’higiene personal. 10% de descompte per a socis d’ACAD.

Tucan IT diseño web Barcelona

Pàgines web, comerç electrònic, SEO i disseny gràfic (logotips, imatge corporativa, fullets, catàlegs, anuncis …) Impressió offset i digital.

NHT

ResiPlus®, és un software de gestió pel sector de la dependència. És una solució flexible, senzilla i intuïtiva que permet als professionals del centre reduir el temps dedicat a les tasques de registre, control, comunicació i coordinació amb l’equip. Comptem amb personal altament qualificat que l’acompanyarà en el procés d’implantació i posteriorment en el seu ús diari. Integra amb altres solucions del sector, permeten treballar de forma centralitzada, optimitzant temps i inversió realitzada.

Empresa dedicada a la fabricació i dispensació d’articles ortopèdics i subministrament d’equipament sanitari i mobiliari clínic. Descomptes especials per als socis d’ACAD.

Software de gestió pels centres del sector de la dependència. Es una plataforma moderna, àgil, intuïtiva, gràfica i mòbil que us ajudarà a ser mes eficients internament, disposar de una visió personalitzada de cada un dels vostres residents i poder connectar també amb les famílies (amb informació, correus i fotografies). Es configurable per als vostres processos i us ajudem en la posta en marxa de la solució. Enregistreu el que us passa al moment, tan sigui dels residents, coses (com neveres, vehicles, etc.) o  registre laboral dels treballadors. Deixa’t sorprendre i demana’ns una demo. Descompte especial pels associats d’ACAD.

FK COMPANY 2020 som una empresa de distribució de productes sanitaris. Ens diferenciem amb numero de referencies que tenim als nostres catàleg, amb el servei i l’atenció personalitzada. Oferim descomptes especials per a socis d’ACAD.