Us recordem la importància d’APROFITAR EL VOSTRE CRÈDIT FORMATIU, i poder realitzar aquelles accions formatives que detecteu com a necessitats de la vostra entitat i/o treballadors.

Us recordem que el PLA DE FORMACIÓ ANUAL és una eina indispensable per poder donar compliment a l’article 23.3 de l’Estatut dels Treballadors, en favor de les necessitats de l’empresa i en sintonia amb els treballadors que hi formen part.

A més de ser un dels indicadors de qualitat de qualsevol norma, amb certificació o sense, ara en el Decret d’acreditació és un dels requisits indispensables de la documentació que se’ns requereix, així com la justificació de la formació que s’ha portat a terme durant l’any a la vostra entitat.

Recordeu que la formació obligatòria per llei (com aquella l’obligatòria de Riscos Laborals, i LOPD bàsica), no pot formar part de les 20 hores de disposició per al treballador per la formació professional per al treball.
 
Si ho necessiteu demaneu-nos informació al 698.940.150 o a formacio@associacioacad.cat, per tal que us puguem adreçar una proposta adequada a les vostres necessitats.

Trobareu en aquest ENLLAÇ l’oferta formativa base d’ACAD, no dubteu, però, a consultar-nos si esteu buscant un altre tipus de formació a mida.