Ens plau presentar-vos una formació totalment gratuïta dirigida a persones majors de 60 anys (tant usuaris com treballadors) o treballadors de baixa qualificació.

Es tracta d’una convocatòria d’ajuts de la Direcció General de l’Entitat Pública per a actuacions de formació en competències bàsiques digitals en el marc de recuperació, transformació i resiliència.

Les formacions es duran a terme entre l’1 de gener de 2025 i el 30 de juny de 2026.

Es tracta de cursos presencials d’almenys 16 hores de formació molt pràctica sobre digitalització per a la ciutadania (aprendre a fer sol·licituds per internet, oci a internet, entrenament mental a internet, seguretat bàsica als mòbils i equips, eines de comunicació, etc.).

És requisit fer grups de mínim 13 alumnes (que poden ser un mix d’usuaris i treballadors. Aquests darrers han de complir el requisit de l’edat o la baixa qualificació). Cal disposar també d’un espai per a la formació (es recomana almenys 40 metres quadrats).

No és necessari disposar d’equips informàtics, aquests els proporcionarà l’empresa formadora.

Iniciem amb aquest correu un procés de captació d’interès per, en una segona etapa, concretar grups i disponibilitats horàries.

Si esteu interessats a participar d’aquesta oferta formativa, ompliu, si us plau, aquest FORMULARI (la inscripció no compromet a la futura realització del curs).