Benvolgut/da associat/da,

Des de la junta d’ACAD t’informem que Joan Gracia deixa el càrrec de president de l’associació després de set anys al capdavant de la mateixa. Així doncs, d’acord amb el que estableixen els Estatuts Socials, assumeix el càrrec de president en funcions l’Antoni Casino.

El conjunt de membres de la Junta Directiva agraïm molt sincerament els anys que Joan Gracia ens ha dedicat. ACAD ha crescut en volum, capacitat organitzativa i maduresa, transformant-se i consolidant-se com a la segona patronal de Catalunya i continuarem treballant per tal de continuar creixent seguint el seu exemple.

Moltes gràcies, Joan!

Paraules de comiat de Joan Gracia:

Benvolgut/da soci/a d’ACAD,

Ha estat per a mi un plaer poder gaudir de la posició de President durant aquests últims set anys i fer créixer ACAD com a patronal de referència a Catalunya. Han estat anys molt difícils, agreujats per una pandèmia, però que hem superat amb la resiliència que ens caracteritza al sector i anant molt ben acompanyat en tot moment. Vull agrair el recolzament dels membres de la Junta Directiva, col·laboradors, resta de patronals, socis i sòcies d’ACAD i també a l’Administració per l’entesa i la feina feta conjuntament aquests anys.

Aquests propers anys i els nous reptes que tenim al davant com a sector marcaran les línies per afrontar el futur amb optimisme, com sempre hem fet, però també amb la preocupació per assegurar el millor per a les nostres persones usuàries, les famílies, els nostres treballadors i treballadores  i assegurant la viabilitat i continuïtat dels nostres serveis.

Segueixo al sector, amb la mateixa il·lusió i implicació que el primer dia, però toca passar el testimoni a un/a nou/nova president/a per seguir fent créixer la nostra Associació amb igual sentiment de servei amb què he estat jo durant el meu càrrec.

Moltes gràcies a tothom.