Ens alegrem d’anunciar-vos que el Govern va aprovar, a la sessió celebrada ahir i en els termes que s’expliciten a la nota adjunta, el pagament d’un complement extraordinari al personal de serveis de neteja dels centres de serveis socials de caràcter residencial. Aquesta acció rau en la voluntat de reconèixer i agrair la implicació dels treballadors i treballadores durant l’esclat de la pandèmia, entre els dies 1 de març i 31 de maig del 2020.
 
La gratificació serà de 450€ per tot el període, o per l’import corresponent a la part proporcional dels dies treballats. S’instrumentarà a través d’un pagament únic que es canalitzarà mitjançant les entitats proveïdores del servei de manera que per a la seva tramitació demanarem més endavant la vostra col·laboració. De tot plegat us en facilitarem més detalls quan disposem de les bases i la convocatòria que es publicaran a mitjans de setembre i que a hores d’ara estem definint.

Aquest pagament extraordinari va ser forçament reclamat per ACAD, conscients que el personal de neteja és igualment imprescindible per dur a terme la nostra labor i va estar a primera línia en tot moment.
 
La contraprestació complementa el Decret Llei en què es compensà l’esforç realitzat durant l’inici de la pandèmia al personal de l’àmbit de la salut pública, estenent-lo també als serveis socials residencials per a la gent gran i les persones amb discapacitat intel·lectual i física.

Compartim l’Acord de Govern (aneu a la pàgina 8) on s’amplia aquesta informació.