Tornen a obrir extremant les mesures de seguretat per tal de tornar a dur a terme la seva tasca. Asseguren que el confinament ha suposat un pas enrere en el tractament d’alguns usuaris.

Són les 10 del matí al Centre Terapèutic Alzheimer de Reus i els usuaris comencen a arribar a les instal·lacions. Abans d’entrar, s’ha de passar per una catifa desinfectant, rentar-se les mans amb líquid hidroalcohòlic i els professionals del centre, amb els EPIS rigorosament posats, prenen la temperatura a totes les persones que entren a les instal·lacions.

Tot plegat una nova rutina per tal de garantir la màxima seguretat a l’hora de tornar a la tasca presencial al més aviat possible i és que aquests mesos de confinament han estat molt durs tant pels malalts d’aquesta malaltia com pels seus familiars.

El confinament ha suposat un pas enrere en la teràpia d’aquestes persones

Durant el confinament des del centre s’ha mantingut el contacte telemàtic amb els usuaris i els seus familiars per continuar el tractament a casa en la mesura del possible. Malgrat això però, la situació ha suposat un pas enrere en la teràpia d’aquestes persones. Des del centre però, no dubten que tornar a l’activitat presencial farà recuperar el temps perdut per aquests avis i àvies.

Des del centre volen recordar que encara hi ha places subvencionades per tal de poder acollir més usuaris.

 

www.canalreustv.cat