Compartim amb vosaltres la darrera actualització del Pla sectorial de Gestió de la infecció pel coronavirus SARS-CoV-2 en l’àmbit residencial, versió octubre 21.

Els canvis respecte de la darrera versió estan ressaltats en groc i com a resum dels aspectes principals comentar-vos el següent:
 

  • Normalització de les visites i sortides per part dels residents. Es manté la cita prèvia per demanar les visites, però no es limita el número de visitants, ni la durada de les mateixes. També es normalitza la possibilitat de fer visites a les habitacions dels residents. Les sortides tan curtes d’una estona o de dies, no tindran cap limitació ni en número ni durada.
  • Adaptem els cribratges de professionals a la situació epidemiològica actual. Els/les professionals correctament vacunats mantindran una PCR quinzenal, i els no vacunats o incorrectament vacunats realitzaran aquest PCR de forma setmanal.
  • Es mantenen els grups estables de convivència, però podran arribar a ser de fins a 25 persones, per millorar la interrelació entre les persones que viuen als centres residencials.
  • Els nous ingressos de persones correctament vacunades no requeriran cap prova de cribratge ni quarantena inicial.

Mantenint les mesures de protecció recomanades (mascareta quirúrgica i rentat de mans) es podrà mantenir contacte físic amb tots els residents durant les visites dels familiars i amics.